پشتیبانی تخصصی و فرد به فردِ معلمان در حوزه یادگیری الکترونیکی
طرح ملی «مربیگری یادگیری الکترونیکی»، در راستای ایفای رسالت اجتماعی دانشگاه در مواجهه با اپیدمی کرونا و با هدف ارتقای شایستگیهای حرفهای معلمی در حوزه «یادگیری الکترونیکی»، به همت آزمایشگاه «فناوریهای پیشرفته یادگیری» دانشکده علومتربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری جمعی از دانشجویان، دانشآموختگان، اساتید دانشگاهها، معلمان و مدیران مدارس و سایر فعالان حوزه تعلیم و تربیت کشور، برنامهریزی و اجرا گردیده است.
یکی از مهمترین خدمات طرح مذکور، پشتیبانی تخصصی و فردبه فرد از معلمان در حوزۀ یادگیری الکترونیکی است و این پشتیبانی نیز بهواسطۀ حضور مربیانی صورت میگیرد که در حوزه آموزش، دانش و تجربه دارند. مربیان شرکتکننده در این طرح با بهرهگیری از دانش و تجربۀ خود در حوزۀ آموزش دیجیتال، مسائل معلمان را درک نموده و پس از یافتن راهحل مناسب، به معمان در پیادهسازی راه حل و حصول نتیجه یاری میرسانند. از سوی دیگر، گروههای مربیگری شکل گرفته در طرح، میتوانند با تجزیه و تحلیل فرمهای ثبت شده توسط معلمان، مهارتهای دیجیتال مورد نیاز آنها را شناسایی کنند و جهت ارتقای این مهارتها، منابع آموزشی مناسبی به ایشان معرفی نمایند.
شکل ذیل، فرایند پشتیبانی فرد به فرد معلمان در طرح ملی مربیگری یادگیری الکترونیکی را نشان میدهد:
لازم به ذکر است، متقاضیان ادامه فرایند فوق و پشتیبانی فرد به فرد، میتوانند بعد از دریافت فرم بازخورد، از طریق تکمیل و ارسال فرم پیگیری، اقدام فرمایند. به منظور دریافت خدمات پشتیبانی طرح ملی «مربیگری یادگیری الکترونیکی»، به وبسایت طرح به آدرس ذیل، مراجعه فرمایید:
تازه ترین خبرها
برگزاری ویژه برنامۀ اختتامیه طرح ملی «مربیگری یادگیری الکترونیکی»
برگزاری ویژه برنامۀ اختتامیه طرح ملی «مربیگری یادگیری الکترونیکی» [...]
پشتیبانی تخصصی و فرد به فردِ 109 معلم در حوزه یادگیری الکترونیکی در طرح ملی «مربیگری یادگیری الکترونیکی»
پشتیبانی تخصصی و فرد به فردِ 109 معلم در [...]
259 معلم، متقاضی دریافت پشتیبانی تخصصی و فرد به فرد در حوزه یادگیری
259 معلم، متقاضی دریافت پشتیبانی تخصصی و فرد به [...]
تدوین مدلی برای ارتقای شایستگی های دیجیتال مدرسان در دانشگاه شهید بهشتی
تدوین مدلی برای ارتقای شایستگی های دیجیتال مدرسان در [...]
ثبت ديدگاه